van der Horst

LADY on TRACK deelt gratis tickets uit voor Blancpain Sprint Series op Circuit Zolder

LADY on TRACK
LADY on TRACK
Op 6 en 7 juni is Circuit Zolder het toneel van de derde manche van de Blancpain Sprint Series, terwijl ook de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux aan zijn tweede raceweekend toe is. Via een samenwerking van Circuit Zolder en LADY on TRACK zijn er 50 gratis kaarten te bekomen. LADY on TRACK is een jong begrip in de Belgische autosport en wil in eerste instantie meer vrouwen naar de circuits lokken en zich integreren binnen een overwegende mannenwereld. Het initiatief kwam uit de hoek van Ann Van Laer die vrijwillig medewerkster is binnen Ichiban Racing in de Supercar Challenge en het Nederlandse PG Motorsport NL in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. Hierbij wordt Ann Van Laer bijgestaan door Anne Tavernier die ook samen met haar man BVEC Racing heeft met de Ferrari Challenge, www.ferrari-challenge.be.
Ann Van Laer - Anne Tavernier
Ann Van Laer - Anne Tavernier
Deze twee gedreven dames trokken hun stoute schoenen aan en samen met Circuit Zolder kwamen ze tot een overeenkomst waarbij ze gratis tickets kunnen uitdelen aan geïnteresseerde dames. De dames zullen hun kaarten kunnen afhalen in het Welcome Center van Circuit Zolder en worden nadien verwacht bij PG Motorsport NL voor een meet and greet met het team.

Dit eerste initiatief zal uiteraard een vervolg krijgen en de dames dromen reeds luidop over een eventuele lady track day. Daar hebben ze reeds ervaring mee gezien Anne Tavernier via BVEC Racing taxiritten organiseert met een Ferrari 458 Challenge. Het is ook mogelijk dat ze hun activiteiten op termijn koppelen aan een goed doel.

Het is dus overduidelijk dat niet alleen bij mannen de benzine door de aderen vloeit. Ann en Anne hopen op uw aanwezigheid en de kaarten zijn niet gelimiteerd per gezin. Let wel op, want vanzelfsprekend kunnen alleen dames het verkregen gratis ticket verzilveren in het Welcome Center. De heren zullen ditmaal hun amazones moeten volgen en niet omgekeerd...

Tickets kan je enkel reserveren via mail op ladyontrack@outlook.com, en meer informatie kan je ook terugvinden op de facebook-pagina LADY on TRACK Benelux.

Foto: Lady on Track



  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons