van der Horst

Lamborghini en Audi bovenaan tijdens tweede testdag

#63 GRT Lamborghini Huracan GT3
#63 GRT Lamborghini Huracan GT3
De rondetijden van gisteren werden vandaag in Paul Ricard nog wat scherper gesteld, op het einde van de dag bleek de #78 Barwell Motorsport Lamborghini de primus te zijn, vlak voor een andere Huracán van GRT met startnummer 63. De ISR Audi reed de derde tijd, terwijl het net als gisteren in de voormiddag een Vanthoor was die de toon zette voor WRT. Ditmaal was het Laurens die de #1 Audi bovenaan de tabellen zette voor de lunchpauze.
#75 ISR Audi R8 LMS ultra
#75 ISR Audi R8 LMS ultra
In de voormiddag bleven nog vijftien auto's binnen dezelfde seconde van de besttijd, in de namiddag waren dat er nog elf. Alle 51 ingeschreven wagens kwamen bovendien over de beide dagen genomen aan rijden toe, al werkten sommige bolides slechts een handvol ronden af. Ook vandaag diende de test kort onderbroken te worden, tweemaal voor een lekke band voor de #68 Barwell Huracán, de zusterbolide van de Lamborghini die de besttijd liet noteren.

Foto's: Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Series op donderdag 10 maart 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Test day Paul Ricard.
  • Circuit Zolder DTM

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons