van der Horst

Lamborghini Super Trofeo World Finals in 2024 richting Jerez

Start 2019 Lamborghini Super Trofeo World Finals Jerez
Start 2019 Lamborghini Super Trofeo World Finals Jerez
De Lamborghini Super Trofeo werkt dit weekend zijn World Finals af in Vallelunga, maar tussen de wedstrijden door was er ook al de prijsuitreiking voor de continentale kampioenschappen. Daar maakte het merk uit Sant'Agata Bolognese hun plannen bekend voor 2024, meer bepaald waar de volgende World Finals zullen plaatsvinden. Voor een tweede keer trekt men terug richting Spanje, meer bepaald Jerez de la Frontera van 20 tot en met 23 november.
  • Dreamdrive
Gerard Van der Horst/Loris Spinelli - Van der Horst Motorsport
Gerard Van der Horst/Loris Spinelli - Van der Horst Motorsport
Voor een tweede maal trekt men terug richting Jerez de la Frontera voor de World Finals, nadat men ook daar de finale afwerkte in 2019. Het is tot nu ook nog maar het tweede tracé dat de Lamborghini World Finals meer dan een keer mag ontvangen. Al wzed er gehoopt dat men buiten Europa zou trekken en dat was bijna het geval. Dubai zou in de weegschaal gelegen hebben, maar uiteindelijk besloot men toch richting Spanje te trekken. Wel is de vraag of we evenveel wagens en piloten als dit jaar zullen krijgen. De datum is namelijk dezelfde als die van de finale van de Fanatec GT World Challenge Endurance Cup in Jeddah.

Foto's: RacingpixelsDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Lamborghini Super Trofeo op zondag 19 november 2023.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons