van der Horst

Lamborghini World Final: Opnieuw dubbel podium voor Van der Horst Motorsport

Van Der Horst Motorsport - Lamborghini Huracán LP 620-2
Van Der Horst Motorsport - Lamborghini Huracán LP 620-2
Tijdens het slotweekend van de Lamborghini Super Trofeo wordt ook nog eens de Lamborghini World Final in twee manches afgewerkt met twee races op zaterdag en twee op zondag. De Pro en Pro-Am rijders worden gescheiden van de de Am en LC piloten en rijden elk twee manches met een verplichte pitstop.
Na twee zeges en evenveel tweede plaatsen konden Gerard Van der Horst en William Van Deyzen zich gisteren reeds verzekeren van de titel en vice titel in de LC of Lamborghini Trofeo Europe. Vandaag werd bang uitgekeken naar enkele eenmalige onbekende piloten uit de Asia Trofeo en North America Trofeo die het peloton kwamen vervoegen. Gerard en William deden het uitstekend en moesten enkel het hoofd buigen voor de Amerikaan Ross Chouest die enkele seconden voorsprong bijeen fietste. Ze werden zodoende tweede en derde tijdens de eerste manche van de World Final en scoren inzake podiumplaatsen een voorlopige zes op zes. De race zelf werd overheerst door Amstutz.

Morgen zondag is er nog een tweede race voor de World Final en dan sluit ook de Lamborghini Super Trofeo zijn seizoen af.

Foto: Georges De Coster

 



Dit artikel werd gepubliceerd door DSP VOF in Circuit Internationaal op zaterdag 3 december 2016.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons