van der Horst

Laurens Vanthoor ook aan de slag in ADAC GT Masters

kfzteile24 APR Motorsport - Audi R8 LMS GT3
kfzteile24 APR Motorsport - Audi R8 LMS GT3
Nadat afgelopen vrijdag de teamgenoten van Laurens Vanthoor bij WRT werden bekend gemaakt, kwam vandaag de bevestiging dat de Audi-fabriekspiloot dit jaar ook aan het werk te zien zal zijn in de ADAC GT Masters. Voor het eerst sinds jaren zijn er nauwelijks clashes tussen het Duitse en Europese kampioenschap, wat voor heel wat piloten mogelijkheden opende. Enkel voor de seizoensfinales zal er een keuze moeten gemaakt worden.
Vanthoor vervoegt in de ADAC GT Masters kfzteile24 APR Motorsport, dat voorheen bekend stond als MS Motorsport en enkele jaren terug nog de titel won met Mercedes. De Limburger zal een van de opvallende oranje Audi’s delen met Florian Stoll, de 34-jarige Duitser komt al vijf jaar voor het team in actie en werd vorig seizoen zesde in het kampioenschap. Edward Sandström en Daniel Dobitsch nemen de tweede bolide van kfzteile24 APR Motorsport voor hun rekening.

Foto: kfzteile24 APR MotorsportDit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in ADAC GT Masters op zondag 28 februari 2016.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons