Lausitzring: Klassezege voor Charles Weerts

Charles Weerts - Motopark
Op de Lausitzring vond dit weekend de tweede manche voor het ADAC Formula 4 kampioenschap plaats. Er werden drie wedstrijden betwist. Onze landgenoot Charles Weerts (Motopark) eindigde net buiten de top tien in de eerste race maar won de beker voor beste rookie. De tweede race sloot hij af in twintigste positie (vierde in de rookie klasse), bij de derde en laatste race kwam hij als zeventiende over de lijn maar werd tweede bij de rookies.
Kim-Luis Schramm (US Racing) won zowel de eerste als de tweede race, de zege in de laatste wedstrijd ging naar Felipe Drugovich (Van Amersfoort Racing). Louis Gachot (Van Amersfoort Racing) behaalde met een vierde plaats in race 3 zijn beste resultaat tot nu toe.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 21 mei 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Lausitzring DTM.