van der Horst

Le Mans: Magnus achtste - Ye kampioen

Gilles Magnus - Formule 4
Gilles Magnus - Formule 4
Niettegenstaande een opgave in de tweede race voor het Franse F4 kampioenschap is Yifei Ye zeker van de titel met nog zes races te gaan. Gilles Magnus die tweede ligt in de tussenstand vertrok als negende won nog een plaats in de race maar dat was onvoldoende om de spanning in het kampioenschap te houden, onze landgenoot kan op vier races van het einde Ye niet meer bijbenen.
Vooraan op de grid van race 2 vinden we de tien eersten van de eerste race maar in omgekeerde volgorde van aankomst. Dit leverde ditmaal een ongewoon podium op met een eerste zege voor Marvin Klein voor Casper Roes et Michael Benyahia, die beiden hun beste prestatie van het jaar leverden. Tweede in de eerste race moest Gilles Magnus als negende starten. De Belg vertrok met het mes tussen de tanden, kon nog een plaats goedmaken maar moest zich tevreden stellen met de achtste plaats. Zondag worden er nog twee races betwist.

Foto: Renault Belgique Luxembourg
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zaterdag 10 september 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Le Mans-Bugatti.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons