van der Horst

Le Mans: Meer dan 50 Porsches aan de start

Porsche Carrera Cup Deutschland 2019
Porsche Carrera Cup Deutschland 2019
Volgend weekend gaat het seizoen 2020 van de Porsche Carrera Cup Deutschland eindelijk van start en dat op het circuit van... Le Mans. Een race over 45 minuten staat gepland als opwarmer voor de 24 Heures du Mans. Gezien de deelnemers aan de Duitse cup de piste delen met hun collega’s van de Franse Carrera Cup, verschijnen er niet minder dan 53 Porsches 911 GT3 Cup op de piste.
Alessio Picariello
Alessio Picariello
Onder de deelnemers ook verscheidene piloten uit de Porsche Mobil 1 Supercup waaronder de nieuwe kampioen Larry ten Voorde (Nebulus Racing by Huber). Ook Dylan Pereira (Förch Racing), Ayhancan Güven (Martinet by Alméras) en Jaxon Evans (BWT Lechner Racing) verschijnen aan de start. Ook onze landgenoot  Alessio Picariello is aanwezig, hij verdedigt er de kleuren van Porsche Motorsport Asia Pacific. Ter voorbereiding van de Le Mans wedstrijd nam onze landgenoot vorig weekend deel aan de openingsmanche van de Franse Carrera Cup op het circuit van Magny-Cours. Na een opgave in de eerste race eindigde Picariello als zesde in de tweede race.

Foto's: Porsche Carrera Cup Deutschland & Arne Simons
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op dinsdag 15 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons