van der Horst

Le Mans: Picariello start als dertiende

De 52 deelnemers aan de Porsche Cup race
De 52 deelnemers aan de Porsche Cup race
Met 52 waren ze uiteindelijk, de deelnemers aan de Franse en Duitse Carrera Cup en dat leverde natuurlijk spectaculaire foto’s op (zie hiernaast). De pole was voor een deelnemer aan de Franse Carrera cup, Florian Latorre klokte af op 4:04.359. Onze landgenoot Alessio Picariello, die uitkomt voor Team Carrera Cup Asia realiseerde de dertiende tijd (4:06.639).
  • Powercars
Max  van Splunteren - Porsche VIP car
Max van Splunteren - Porsche VIP car
De verse Supercup kampioen Larry Ten Voorde (Nebulus Racing) deelt zaterdagmorgen de eerste startlijn met Latorre. De Nederlander moest 0.8 seconde toegeven op de tijd van zijn Franse rivaal. Een mooie derde tijd realiseerde Noorderbuur Loek Hartog (Bas Koeten Racing - 4:05.386), die we normaal in actie zien in de Benelux cup, hij bleef Ayhancan Güven (Martinet by Alméras - 4:05.408) voor, ook al geen onbekende in de Benelux. Jaxon Evans (BWT Lechner Racing), nog een gekende naam uit de Supercup en Leon Köhler (T3/HRT Motorsport) delen de derde startlijn. Max  van Splunteren, op de gastwagen van de Mobil 1 Supercup, realiseerde de achtste tijd achter Larin Heinrich (T3/HRT Motorsport).

Foto: Porsche Press
 
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op vrijdag 18 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons