van der Horst

Legend Boucles @ Bastogne: Bericht wedstrijdleiding betreffende ongeval in RT11

Legend Boucles @ Bastogne 2020
Legend Boucles @ Bastogne 2020
Het begin van de tweede etappe van de Legend Boucles @ Bastogne 2020 is opgeschrikt door een incident in de RT11, Les Hautes Virées. Betrokken was de wagen #2 van het team Caprasse-Razzi uit de categorie ‘Legend’. Het ongeval is gebeurd om 9u21.
Vier personen zijn voor verzorging door de hulpdiensten meegenomen. Twee van deze personen, waaronder de leden van het team hebben lichte tot zeer lichte verwondingen. Een derde persoon, een toeschouwer, heeft meer ernstige verwondingen en kreeg reeds de eerste zorgen ter plaatse. De identiteit van de vierde persoon is nog onbekend.  
 
RT11 is geneutraliseerd en de deelnemers zijn naar een regroup voor de start van RT12, Mirwart, geleid, waar de rally zal vervolgd worden. Een deel van de achterstand op het tijdschema zal tijdens de Regoup van Saint-Hubert ingehaald worden. 

Legend Boucles @ BastogneSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Historic Rally op zondag 2 februari 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Legend Boucles @ Bastogne.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons