van der Horst

Lime Rock: JDC/Miller Motorsports en Paul Miller Racing op pole

Paul Miller Racing - Audi R8 LMS
Paul Miller Racing - Audi R8 LMS
In een manche waarin zowel de P- als de GTLM-klasse niet aan de start staan pakte JDC/Miller Motorsports uit de PC-klasse de pole in de algemene uitslag. Met een tijd van 49.055 was de Oreca FLM09 van Stephen Simpson zes tienden sneller dan de concurrentie. Samen met Mikhail Goikhberg vertrekt de #85 vannacht, Belgische tijd, vóór de #38 Performance Tech Motorsports met Conor Daly en de poleman van de laatste twee manches: James French. RSR Racing reed de derde tijd terwijl kampioenschapsleiders Jon Bennett en Colin Braun van Core Autosport vierde zijn. O
ok in GTD is het een Zuid-Afrikaan die de snelste tijd klokte met Dion von Moltke in de Audi R8 LMS van Paul Miller Racing. De kampioenschapsleider, samen met Christopher Haase, reed een 54.004 en was hiermee amper negen duizendsten sneller dan Ben Keating en Jeroen Bleekemolen in de Dodge Viper SRT van Riley Motorsports. Op de tweede rij vinden we de Porsche's van Park Place Motorsports en Team Seattle/Alex Job Racing. Wright Motorsport, met onze landgenoot Jan Heylen, komt dit weekend niet aan de start.

Foto's: Audi AGSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Jonathan Haesaerts in Tudor United Sportscar Championship op zaterdag 25 juli 2015 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Lime Rock Park.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons