van der Horst

LIQUI MOLY Team Engstler toont livrei van beide Honda Civic Type R TCR

Tiago Monteiro - Liqui Moly Team Engstler
Tiago Monteiro - Liqui Moly Team Engstler
Liqui Moly Team Engstler gaf zonet de livrei van zijn beide bolides vrij waarmee Tiago Monteiro en Attila Tassi dit jaar de FIA World Touring Car Cup betwisten. De aankleding, van de hand van Belg Jean-Luc Vanuf, is geïnspireerd op de witte, blauwe en rode LIQUI MOLY-kleuren van de hoofdsponsor en vaste partner van het team. Het bevat tevens de logo's van de technische partners van het team Eibach, Pagid en Recaro, het HRC-logo van Honda Racing Corporation - waaronder Honda's autosportprogramma's voortaan opereren - alsook die van Honda Civic Type R TCR-bouwer JAS Motorsport.
Attila Tassi - Liqui Moly Team Engstler
Attila Tassi - Liqui Moly Team Engstler
]"De nieuwe auto ziet er geweldig uit! We zijn erg blij om deel uit te maken van het wereldwijde Honda motorsportprogramma. En we zijn ervan overtuigd dat we onze bedrijfswaarden heel goed kunnen naleven met Honda. De motorsportexpertise van het team onder leiding van Franz Engstler, onze passie en het plezier om samen te werken, zullen zeer goed op elkaar aansluiten en leiden tot het gewenste succes in de sport alsook voor merken Honda en LIQUI MOLY" aldus Peter Baumann van LIQUI MOLY.

Foto's: Honda.RacingDit artikel werd gepubliceerd door Hans van Onsem in FIA World Touring Car Cup op donderdag 14 april 2022.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons