van der Horst

Longin op laatste Everts and Friends Charity race

Bert Longin
Bert Longin
Op 21 juli wordt in Genk de tiende en laatste Everts and Friends Charity race georganiseerd. Racepiloot Bert Longin is eveneens van de partij, om Everts in een spannende race het vuur aan de schenen te leggen.
Stefan Everts, tienvoudig wereldkampioen motorcross, zette 9 edities lang zijn schouders onder het unieke Everts and Friends Charity event, waarvan de opbrengst integraal wordt doorgestort naar een goed doel dat door Everts zelf gekozen werd. De tiende editie zal jammer genoeg de laatste zijn.

Stefan Everts gaat op 21 juli een laatste keer de strijd aan met zijn (ex)-collega’s tijdens de Grand Prix voor ervaren motocrossers. Niemand minder dan racepiloot Bert Longin zal eveneens deelnemen. “Met een beetje ervaring in het motorcross rijden en voor mijn autosportcarrière, zal ik deelnemen aan de Golden Heroes Race. We maken er gewoon het beste van!”, klinkt het bij Longin. Hij waagt ook zijn kans bij de Fun Bikes, een cross die wordt gereden met mini-brommers.

"Dit is echt iets speciaals! Niet enkel om zelf te rijden, maar ook om naar te kijken. Hier neem ik het op tegen onder andere Niels Albert en Sven Nijs. Het beloven spannende momenten te worden, maar ik heb er erg veel zin in!”

Meer info: www.bertlongin.com - www.evertsandfriends.be

Bert Longin Press



Dit artikel werd gepubliceerd door Martine De Swaef in Varia op woensdag 15 juli 2015.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons