van der Horst

Loris Hezemans geëerd als jongste NASCAR Whelen Euro Series kampioen ooit

Loris Hezemans
Loris Hezemans
Onze noorderbuur Loris Hezemans ontving in de NASCAR Hall Of Fame te Charlotte de kampioenenring die hem te beurt viel als kampioen ELITE 1 2019 van de NASCAR Whelen Euro Series. Met zijn 22 jaar is Hezemans de jongste kampioen ooit in de serie.
  • Powercars
NASCAR Whelen Euro Series awards 2019
NASCAR Whelen Euro Series awards 2019
Loris Hezemans was erg onder de indruk van de plechtigheid die plaatsvond in Charlotte in de Verenigde Staten: “Het is een ongelooflijke belevenis om deel te mogen uitmaken van deze viering” zei de Nederlander, “Er waren zeker meer dan 1000 genodigden en zij genoten van een enorm en goed georganiseerd spektakel. Alles verliep gewoon vlot. Wat mij opviel was hoe vlot iedereen met elkaar omging van Xfinity Series drivers tot de Late Model racers, iedereen respecteert elkaar. Je voelt dat je deel uitmaakt van de grote NASCAR familie.”

Hendriks Motorsport
Hendriks Motorsport
Hendriks Motorsport werd geëerd voor het inzetten van de meest succesvolle in 2019, de #50 Hendriks Motorsport Ford Mustang die betuurd werd door Hezemans in ELITE 1 en door Giorgio Maggi in ELITE 2. Lasse Soerensen was als kampioen in ELITE 2 ook van de partij. Het seizoen 2020 van de NASCAR Euro Serie start op 25 april te Valencia in Spanje.

Foto's: NASCAR Whelen Euro Series
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Nascar Whelen Euro Series op woensdag 27 november 2019.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons