van der Horst

Lucas Di Grassi verlaat Mahindra

Lucas Di Grassi
Lucas Di Grassi
Vandaag kregen we nog een plottwist in de transfercarrousel van de Formule E. Een dezer zal Mahindra namelijk hun rijdersbezetting bekend maken voor het komende seizoen, maar het zal zonder Lucas Di Grassi zijn. Dat heeft het team vandaag bekend gemaakt. Hiermee kan de allereerste winnaar in de Formule E voor het eerst er niet bij zijn sinds de start in 2014.
Lucas Di Grassi - Mahindra Racing
Lucas Di Grassi - Mahindra Racing
Di Grassi vervoegde het Brits-Indische team vorig jaar, nadat hij een jaar bij Venturi vertoefde. Di Grassi startte sterk in Mexico City, maar vanaf dan ging het bergaf met de wagen, waarbij het in Kaapstad zelfs niet aan de start kwam. Hiermee vertrekt ook de tweede rijder van vorig seizoen, nadat Oliver Rowland na Monaco vervangen werd door Roberto Merhi. Hiermee is het af te wachten wie bij Mahindra zal rijden komende seizoen, en ook of Di Grassi nog een stoeltje zal vinden voor hun tiende jaargang. Op dit moment is de Braziliaan recordhouders met de meeste starts in de Formule E.

Foto: Kurt Vanhoenacker - Thomas SmetsDit artikel werd gepubliceerd door Thomas Smets in Formule E op dinsdag 26 september 2023.
  • Powercars

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons