van der Horst

Luxembourg Trophy: J&JOY Fun Driver TCR voor Mathieu Detry

TCR Benelux
TCR Benelux
In het kader van TCR Benelux pakken J&JOY en Kronos Events uit met de J&JOY Fun Driver TCR. Deze trofee J&JOY zal telkens worden uitgereikt aan een rijder die voor een uitzonderlijke prestatie weet te zorgen, die volledig strookt met het imago van J&JOY: jong, dynamisch en kleurrijk!
J&JOY is tevens partner van TCR Benelux  en telt op dit ogenblik drie Flagship Stores in België en meerdere in het buitenland, onder andere in Taiwan. Sinds enige tijd wordt J&JOY ook verdeeld in Vlaanderen, via de ZEB-winkels. De ontspannen stijl slaat aan bij de klanten, ook ver buiten de Belgische landsgrenzen. J&JOY is immers aanwezig in Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Duitsland, Polen, Italië, Spanje, Kroatië, Taiwan, India en binnenkort ook in het Midden-Oosten. Een mens zou voor minder… fun worden!

Om een zo neutraal mogelijk beeld te krijgen van een potentiële laureaat voor de Trofee J & JOY Fun, bestaat de jury uit gespecialiseerde journalisten en vertegenwoordigers van de veiligheid van de circuits. De prijs van de Trofee J & JOY is een aankoopbon bij één van de Flagship Stores ter waarde van 500 €.

Na afloop van de vierde ronde van TCR Benelux, die verreden werd in het kader van de Luxembourg Trophy op het Circuit Colmar-Berg, heeft de Jury besloten de tweede Trofee J & JOY Fun toe te kennen aan de 19-jarige Mathieu Detry.

Achter het stuur van de SEAT Leon van het Nederlandse Ferry Monster Autosport die de Brusselaar deelde met Matthieu de Robiano zorgde hij al tijdens de eerste helft in de QLR voor een sterk optreden, waarna hij in Sprint 3 een hele tijd voor een podiumplaats vocht met Zwitser Kris Richard en uiteindelijk knap 4de eindigde. In de finale sprint was hij opnieuw 4de.

Eerder dit jaar eindigde hij in zijn debuutrace in TCR Benelux op Circuit Park Zandvoort meteen 3de in de 4de sprint. Na afloop van de Luxembourg Trophy kon er geen betere én kleurrijke laureaat gekozen worden voor de J&JOY Fun Driver TCR!

Kronos Events pressDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in TCR Benelux op dinsdag 27 september 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Luxembourg Trophy.
  • Powercars

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons