van der Horst

Macau: Porsche met vier wagens naar FIA GT World Cup

ROWE Racing - Porsche 911 GT3 R
ROWE Racing - Porsche 911 GT3 R
Porsche gaat in november in Macau op zoek naar een tweede GT zege, de vorige dateert al van 2008, op het stratencircuit. In de wedstrijd voor de FIA GT World Cup zet het vier wagens in, bestuurd door fabriekspiloten Laurens Vanthoor, Earl Bamber, Kévin Estre en Alexandre Imperatori.
Absolute Racing - Porsche 911 GT3 R
Absolute Racing - Porsche 911 GT3 R
Porsche rekent op twee teams om de vier 911 GT3 R te runnen. ROWE Racing ontfermt zich over de wagens van Laurens Vanthoor en Earl Bamber, terwijl de bolides van Kévin Estre en Alexandre Imperatori onder de hoede komen van het Aziatische Absolute Racing.


Laurens Vanthoor
Laurens Vanthoor
Laurens Vanthoor won de FIA GT World Cup eerder al in 2016, toen met een Audi, hij beëindigde die race trouwens ondersteboven na een crash maar werd toch nog tot winnaar uitgeroepen omdat het klassement opgemaakt werd de ronde voor de Audi de muur in ging. Porsche neemt het in Macau al zeker op tegen BMW, Mercedes en Audi.

Foto's: Porsche Press
 Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT Series op woensdag 18 september 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Macau.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons