van der Horst

Magny-Cours: 27 deelnemers voor de openingsmanche van de Sprint Cup

Weerts-Vanthoor - Audi R8 LMS - WRT
Weerts-Vanthoor - Audi R8 LMS - WRT
Volgend weekend vindt op het circuit van Paul Ricard de openingsmanche van de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS Sprint Cup plaats. Voor deze race schreven 27 wagens zich in, verdeeld over acht merken: Audi, Mercedes, Lamborghini, Aston Martin, Ferrari, Bentley, McLaren en Porsche.
CMR - Bentley Continental GT3
CMR - Bentley Continental GT3
Charles Weerts en Dries Vanthoor verdedigen hun titel met de Team WRT Audi R8 LMS #32. Team WRT zet nog twee Audi's in voor Benjamin Goethe/Kelvin van der Linde en Frank Bird/Ryuichiro Tomita. Fréderic Vervisch verdedigt ook de kleuren van de Duitse constructeur maar komt uit op een Audi van het Franse Saintéloc Racing. Louis Machiels blijft Ferrari trouw en rijdt samen met Andrea Bertolini op een 488 GT3 ingezet door AF Corse. Verder zien we van Belgische zijde nog het debuut bij CMR van Benjamin Lessennes en Ulysse De Pauw, die ieder apart op een van de twee Bentleys van het team uitkomen.

Er worden twee races van ieder één uur gereden, waarvan één plaats vindt op zaterdagavond met de start om 22u25.

Foto's: SRO & CMR
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Blancpain GT World Challenge Europe op vrijdag 30 april 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Magny-Cours.
  • Shopa

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons