van der Horst

Magny Cours: Engel pakt pole voor race 2, Vanthoor 4e

Maro Engel
Maro Engel
Mario Engel (Toksport WRT Mercedes #6) pakte vanochtend in Magny Cours de pole voor de tweede wedstrijd van de GT World Challenge Europe Sprint Cup. Vier verschillende merken op de eerste twee startrijen, met Albert Costa in de Emil Frey Racing Lamborghini #163 als tweede en Ben Barnicoat (Jota McLaren #38) als derde. Snelste Belg was de winnaar van gisteren, Dries Vanthoor, met een vierde tijd in de WRT Audi #32.
Dries Vanthoor/Charles Weerts - Team WRT Audi R8 LMS GT3
Dries Vanthoor/Charles Weerts - Team WRT Audi R8 LMS GT3
Pierre-Alexandre Jean reed een goede zevende chrono in de CMR Bentley #107 die hij deelt met Ulysse De Pauw. Frédéric Vervisch (#26) pakte de tiende startplaats, net voor de zuster-Audi van Saintéloc Racing. Adrien De Leener's teamgenoot Christian Engelhart (Dinamic Porsche #54) was goed voor P19, twee plaatsen beter dan Andrea Bertolini in de AF Corse Ferrari #52 die hij deelt met Louis Machiels. Stephane Richelmi reed de 24e tijd in de tweede CMR Bentley, de startnummer 108, die hij deelt met Benjamin Lessennes. De start van de wedstrijd is voorzien straks om 14u40.

Foto's: Arne Simons & SROSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in GT World Challenge Europe Sprint op zondag 9 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Magny-Cours.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons