van der Horst

Magny Cours: Mercedes wint - Vanthoor & Weerts 2e

Toksport WRT - Mercedes-AMG GT3
Toksport WRT - Mercedes-AMG GT3
Maro Engel en Luca Stolz (Toksport Mercedes #6) konden de pole positie van vanochtend perfect omzetten en reden onbedreigd naar de zege in Magny Cours. De winnaars van gisteren, Dries Vanthoor en Charles Weerts, konden de tweede plaats pakken na een prachtig inhaalmanoeuvre van Weerts in de allerlaatste ronde. De AKKA ASP Mercedes #88 van Boguslavskiy leek na een snelle pitstop op weg naar P2 totdat Weerts de WRT Audi #32 langszij zette in de krappe Adelaide-haarspeldbocht.
Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch
Frédéric Vervisch en Aurélien Panis (Saintéloc Audi #26) konden hun tiende startplaats omzetten in P6 aan de meet, nadat Panis in de eindfase nog voorbij Ulysse De Pauw (CMR Bentley #107) raakte. Onze landgenoot pakte daarmee wel de tweede plek in de Silver-klasse. De zuster-Bentley (#108) van ondermeer Benjamin Lessennes kwam als 15e aan, terwijl Louis Machiels (AF Corse Ferrari #52) en Adrien De Leener (Dinamic Porsche #56) respectievelijk als 19e en 20e aantikten. Machiels pakte zo wel de derde plaats in Pro-Am.

Foto's: SRO & Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in GT World Challenge Europe Sprint op zondag 9 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Magny-Cours.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons