Magny-Cours: Opnieuw Victor Martins in race 2

Victor Martins - ART Grand Prix
Victor Martins (ART GP) zag zaterdag de zege aan hem ontglippen na een slechte start, maar de Fransman maakte zondag in de tweede race voor de Formule Renault Eurocup niet dezelfde fout en reed van start tot finish aan de leiding en pakte zo zijn derde zege in vier races. Caio Collet (R-Ace GP), zaterdag nog winnaar van race 1, was de enige die het tempo van Martins aankon, maar voorbijgaan aan de Fransman lukte hem niet.
David Vidales (JD Motorsport) vervolledigde het podium, Franco Colapinto (MP Motorsport) en Alex Quinn (Arden Motorsport) maakten de top vijf vol. Ugo de Wilde startte van op de zesde positie maar verloor al snel een positie waarna hij niet meer kon opschuiven in het klassement en de race beëindigde op de zevende positie. Amaury Cordeel (FA Racing) startte achteraan maar kon enkele plaatsen goed maken en sloot de wedstrijd af op de negende plaats.

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op maandag 14 september 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Magny-Cours.