van der Horst

Magny-Cours: Pech voor Lémeret, podium voor Potty

CMR - Toyota GR Supra GT4
CMR - Toyota GR Supra GT4
Nadat Stéphane Lémeret (CMR Alpine A110) vooraan meedraaide in de openingsmanche van het Franse GT4-kampioenschap, kende hij een rampzalig weekend in Magny-Cours waar de tweede manche van het Franse GT-kampioenschap plaatsvond. Antoinne Potty (CMR Toyota Supra) pakte wel een eerste podiumplaats in de Silver Cup.
In de eerste race werd Stéphane Lémeret het slachtoffer van een aanrijding en moest hij de strijd staken. Nog erger verging het onze landgenoot in de tweede race. In de eerste bocht brak er iets in de besturing van de Alpine en ging de wagen van de baan. Antoinne Potty eindigde samen met Erwan Bastard als achtste algemeen in de eerste wedstrijd en werd daarmee tweede in de Silver-categorie. De tweede race verliep minder vlot en Antoinne en zijn teamgenoot kwamen niet verder dan de achttiende plaats. Beide races werden gewonnen door de Saintéloc Racing Audi R8 LMS GT4 van Anthony Beltoise en Olivier Estèves.

Foto: FFSA GT
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FFSA GT Tour op maandag 10 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Magny-Cours.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons