van der Horst

Magny Cours: Weerts en Vanthoor op pole voor race 1

Charles Weerts
Charles Weerts
De eerste pole van het nieuwe GT World Challenge Europe Sprint-seizoen kleurt Belgisch: regerend kampioen Charles Weerts zette de WRT Audi #32 die hij deelt met Dries Vanthoor op pole voor de seizoensopener later vanavond in Magny Cours. Onze landgenoot was een tiende van een seconde sneller dan de beide Emil Frey Racing Lamborghini's.
Team WRT - Audi R8 LMS GT3
Team WRT - Audi R8 LMS GT3
Aurélien Panis, die de Saintéloc Racing Audi #26 deelt met Frédéric Vervisch, lukte pas de 15e chrono. Bij CMR kwamen in de vooravond de twee Belgen in actie op de Bentley's, Ulysse De Pauw lukte de 16e tijd in de startnummer 107, twee plaatsen beter dan Benjamin Lessennes (#108). Adrien de Leener was goed voor de 23e plaats in de Dinamic Porsche #54. Louis Machiels zagen we pas als 27e en laatste in de AF Corse Ferrari #52. De avondrace wordt straks om 22u20 op gang geschoten.

Foto's: Arne Simons & GT World Challenge Europe Powered by AWSSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in GT World Challenge Europe Sprint op zaterdag 8 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Magny-Cours.
  • Shopa

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons