van der Horst

Magny Cours: Winst voor Vanthoor en Weerts

Team WRT - Audi R8 LMS GT3
Team WRT - Audi R8 LMS GT3
Regerend Sprint-kampioenen Charles Weerts en Dries Vanthoor pakten zaterdagavond tijdens de seizoensopener van de Sprint cup in Magny Cours de zege in de WRT Audi #32. Weerts nam een goede start en hield de beide Emil Frey Racing Lamborghini's af. Albert Costa reed voor de verandering eens niemand van de baan en pakte met Norbert Siedler de tweede plaats, voor teamgenoten Alex Fontana en Ricardo Feller.
Louis Machiels
Louis Machiels
Ulysse De Pauw nam een goede start in de CMR Bentley #107 en werd aan de finish beloond met de negende plaats. De zuster-Bentley van ondermeer Benjamin Lessennes tikte als 14e aan. Adrien de Leener en Christian Engelhart kwamen in de Dinamic Porsche #54 twee plaatsen verder binnen. Na wat problemen tijdens de kwalificaties nam Louis Machiels in de race meteen revanche, na een tiental minuten nam onze landgenoot al de leiding in de Pro-Am-klasse. Andrea Bertolini bracht de Ferrari #52 uiteindelijk als klassewinnaar over de finish. Frédéric Vervisch kende pech, na een middelmatige stint van Aurélien Panis kwam de Harelbekenaar na amper tien minuten naar binnen met een technisch euvel op de Saintéloc Racing Audi #26.

Foto's: SRO & Arne SimonsSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in GT World Challenge Europe Sprint op zaterdag 8 mei 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Magny-Cours.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons