van der Horst

24H Le Mans: Mardenborough en Shulzhitskiy samen met Brundle op nieuwe Ligier LMP2

Ligier JS P2 Nissan
Ligier JS P2 Nissan
Alex Brundle krijgt tijdens de 24 uren van Le Mans twee gamers naast zich. Op de nieuwe Ligier JS P2 Nissan die door OAK Racing zal worden ingezet zullen namelijk Jann Mardenborough en Mark Shulzhitskiy in actie komen. Mardenborough is een van de grootste successen tot dusver van het ‘gamer-to-racer’ ceoncept van Nissan en komt dit seizoen zelfs uit in de GP3 Series. Shulzhitskiy was dan weer een van de teamgenoten van Wolfgang Reip vorig seizoen en werd samen met onze landgenoot door Nissan weerhouden om ook dit jaar door te groeien binnen de Nismo rangen.
  • Dreamdrive
Shulzhitskiy werkte bovendien samen met Olivier Pla en Alex Brundle ook mee aan de ontwikkeling van de gloednieuwe Ligier JS P2, die in Le Mans pas zijn debuut zal maken. Brundle is dan weer al aan zijn derde optreden in La Sarthe toe dit jaar. Vermelden we tot slot nog dat ook Thiriet by TDS Racing en OAK Racing Team Asia met de Ligier JS P2 in actie zullen komen.

Foto: DPPI/OAKSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Vincent Wouters in 24 Heures du Mans op dinsdag 13 mei 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Heures du Mans.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons