van der Horst

Max Verstappen vormt team met Lando Norris voor Virtual 24H Le Mans

Max Verstappen
Max Verstappen
Team Redline zal zeker van zich laten spreken op 13 en 14 juni, tijdens de eerste virtuele uitgave van de 24 Uur van Le Mans. Het team kan namelijk met Formule 1-rijders Max Verstappen en Lando Norris een beroep doen op vertrouwde namen om de plaats van de twee professionele rijders in te nemen. Ze krijgen het gezelschap van simracers Greger Huttu en Atze Kerkhof.
Team Redline zal uitkomen in de LMP2-klasse met de Oreca, de topklasse voor deze virtuele race. Hoewel Max Verstappen als Lando Norris al getoond hebben hun mannetje te kunnen staan tijdens het simracen, mogen hun teamgenoten in geen geval onderschat worden. Kerkhof heeft een verleden in de Formule 3 en is manager van het eSports-team, terwijl Huttu ondertussen een legende is geworden in het simracen.

Het wordt afwachten hoe die twee heren zich uit de slag zullen slaan, aangezien Verstappen en Norris zich de afgelopen weken lieten opmerken in verschillende e-kampioenschappen, al was dat in het geval van de Brit niet alleen in positieve zin.

Foto: Racing International Photography
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Simracing op woensdag 27 mei 2020.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons