van der Horst

Maxime Martin wordt teamgenoot van Valentino Rossi

Team WRT - BMW M4 GT3
Team WRT - BMW M4 GT3
Team WRT heeft meer details bekend gemaakt betreffende het raceprogramma voor volgend jaar. Het team zal aanwezig zijn in de GT World Challenge Europe Sprint en de GT World Challenge Europe Endurance alsook in de Intercontinental GT Challenge. Opmerkelijk, de teammaat van Valentino Rossi wordt nieuwkomer bij Team WRT, Maxime Martin.
Jean-Michel & Maxime Martin
Jean-Michel & Maxime Martin
Maxime Martin en Valentino Rossi delen het stuur van de BMW M4 GT3 #46 in de sprint races terwijl ze voor de endurance races het gezelschap krijgen van Augusto Farfus. De andere wagen van het team komt in handen van Dries Vanthoor en Charles Weerts in de Sprint Cup terwijl Sheldon van der Linde hen vervoegt tijdens de endurance races.

Het seizoen start voor Team WRT  midden januari met de 24H Dubai. Daar worden twee BMW’s ingezet met als rijders Mohammed Al Saud/Dries Vanthoor/Jean-Baptiste Simmenauer naast Valentino Rossi/Maxime Martin/Sean Gelael/Tim Whale. Voor de 12 Hours bathurst begin februari, de eerste manche van de IGTC, krijgen we voor het eerst de vaste rijdersbezettingen zoals eerder aangegeven.

Foto's: Team WRT & Arne Simons
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Intercontinental GT Challenge op vrijdag 16 december 2022.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons