van der Horst

Maxime Soulet dan toch op titeljacht

K-PAX Racing - Bentley Continental GT3
K-PAX Racing - Bentley Continental GT3
Goed nieuws voor de liefhebbers van de Bentley Continental GT3: de Britse constructeur heeft dan toch beslist om aanwezig te zijn tijdens de drie resterende wedstrijden van de Intercontinental GT Challenge (IGTC), het officieuze wereldkampioenschap voor merken van SRO. Maxime Soulet krijgt dus de kans om zijn leidersplaats in het kampioenschap te verdedigen in Indianapolis, Spa en Kyalami.
Maxime Soulet - Bentley Continental GT3
Maxime Soulet - Bentley Continental GT3
Zowel in Indianapolis als in Spa-Francorchamps deelt onze landgenoot Maxime Soulet het stuur van een Bentley Continental GT3 van K-PAX Racing met Jules Gounon en Jordan Pepper. Het drietal won begin dit jaar samen de 12 Uur van Bathurst. Tijdens de 24 Uur van Spa zullen ook CMR en Team Parker Racing punten scoren voor de IGTC.

M-Sport zakt dus niet af naar de Belgische Ardennen, zoals even werd gefluisterd, maar zal wel van de partij zijn in Zuid-Afrika, waar in november de laatste race van dit bizarre seizoen plaatsvindt. Het officiële team zal er twee wagens inschrijven, met opnieuw het trio Soulet-Pepper-Gounon in een van de Continental GT3.

Foto's: GT World Challenge Europe, IGTC



Dit artikel werd gepubliceerd door Gregory Deguelde in Intercontinental GT Challenge op woensdag 2 september 2020.
  • De Swert Opticiens

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons