van der Horst

McDonald’s Racing komt met stille ambities naar de 24u van Zolder

David Houthoofd - François Bouillon
David Houthoofd - François Bouillon
Met de aanschaf van een eigen Norma M20FC, begin 2016, was het eerste objectief de proto goed onder de knie te krijgen en indien mogelijk te scoren tijdens de Belcar races. Ondanks een klein technisch mankement tijdens de laatste Belcar race ten gevolge van de aanrijding in de Supercar Challenge, scoorden we al een paar podiumplaatsen.
  • Qvick Motors
Voor de 24 Hours of Zolder stelden we een homogeen team samen bestaande uit:
  • Kenny Boeykens, gekend uit de BGDC, derde deelname aan de 24u
  • Christophe Burrick, een ervaren VdeV Endurance rijder, 2e deelname aan de 24u,
  • David Houthoofd, startte in de BSOT en ondertussen een getalenteerde Norma-rijder in de Supercar Challenge, 2e deelname aan de 24u
  • François Bouillon, 16e deelname aan de 24u

McDonald's Racing - Norma M20FC
McDonald's Racing - Norma M20FC
De 4 piloten maken zich sterk dat we alle troeven in de hand hebben om vooraan te eindigen, maar met zoveel auto’s aan de start zal de challenge vooral zijn alle valkuilen te ontwijken. "Voor het eerst op 16 deelnames durf ik voorzichtig beweren dat we kans maken op een podiumplaats. De auto staat volledig nieuw en het team is er klaar voor. Voor mij wordt het wel weer een druk raceweekend gezien ik eerst de 3u VW Funcup rij op de McDonald’s Racing Funcup", aldus François Bouillon.

McDonald's Racing pressDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Belcar Endurance op woensdag 10 augustus 2016 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting 24 Hours of Zolder.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons