van der Horst

McDonald's Racing met titelambities naar Belcar - Tevens programma in Supercar Challenge en VdeV

Vincent Desschans (teambaas) - David Houthoofd - Frédéric Vervisch - François Bouillon
Vincent Desschans (teambaas) - David Houthoofd - Frédéric Vervisch - François Bouillon
McDonald's Racing stelde vanavond in Kortrijk een ambitieus en uitgebreid programma voor 2017 voor. François Bouillon en David Houthoofd zullen het ganse Belcar kampioenschap afwerken met de intussen beproefde Norma M20 FC. De derde naam op de auto is die van de ervaren Frédéric Vervisch, die in het verleden ook al tijdens VW Fun Cup-manches het team rond zijn goede vriend Bouillon kwam versterken. Daarnaast wil McDonald's Racing ook deelnemen aan de Belgische manches van de Supercar Challenge en zal het hoogstwaarschijnlijk ook aan de start verschijnen van enkele VdeV wedstrijden.
Frédéric Vervisch & Francois Bouillon
Frédéric Vervisch & Francois Bouillon
De keuze voor het startnummer 333 is dan ook niet toevallig. Zowel het team TripleOne als de drie piloten komen uit het Kortrijkse en er staan dus niet minder dan drie kampioenschappen op de agenda. Bouillon: "In de Belcar mikken we echt op podiumposities, en als we constant genoeg kunnen zijn en onze puntjes pakken maken we zelfs kans op de titel".


Voorstelling van de McDonald's Racing Norma
Voorstelling van de McDonald's Racing Norma
Frédéric Vervisch, die anders dan zijn twee teamgenoten enkel het Belcar-kampioenschap zal afwerken, is ambitieuzer: "Ik wil elke wedstrijd voor de pole gaan, dat is met deze auto zeker mogelijk. Tevens zal ik er overal alles aan doen om ook de overwinning proberen binnen te rijven."


Foto's: McDonald's Racing & Niels VaeckSchrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Belcar Endurance op donderdag 9 maart 2017.
  • Shopa

Copyright 2000-2021 Autosport.be - Contacteer ons