van der Horst

McDonald’s Racing opnieuw van de partij

McDonalds Racing
McDonalds Racing
Al vele jaren is het McDonald’s Racing een vaste verschijning in de VW Fun Cup en ook in 2016 zijn zij opnieuw van de partij. Het inschrijvingsformulier voor de zeven wedstrijden viel onlangs in de bus bij Kronos Events. Na een campagne die in 2015 al te vaak in het teken stond van tegenslag is de ploeg van François Bouillon vastbesloten om voor de ommezwaai te zorgen.
McDonalds Racing
McDonalds Racing
« Uiteraard viseren wij beter en hoger,»  lacht François. « Dat is toch altijd de belangrijkste drijfveer, neen ? Laat ons zeggen dat we voortdurend een plaatsje in de Top 10 viseren en waarom niet een paar keer een Top 5. »

Net zoals in 2015 zien we hetzelfde trio aan de slag gaan achter het stuur van de #260 :  naast François Bouillon, himself, vinden we Marc-Olivier Van Oppens en Xavier Gérard.

« En tijdens de 25 Hours en de 10 Uren van Mettet rekenen wij natuurlijk op de diensten van Frédéric Vervisch, » stelt de kopman van de McDo. Hoeven we er nog aan te herinneren dat de West-Vlaming, die steeds meer bekendheid geniet in de wereld van de GT’s,  één van de snelste waarden is in de VW Fun Cup ? Het heet dan ook geen toeval dat hij gedurende de twee jongste edities van de 25 Hours telkens tekende voor de Superpole!

De enige en belangrijke wijziging in de rangen van de bekende gele M heeft betrekking op de technische ploeg die zich zal ontfermen over de #260.

« Xavier Gérard is baas van een McDonald’s in Messancy en afgelopen jaar vervoegde hij onze ploeg, terwijl hij aan de basis ligt van het Leader Racing, “ verduidelijkt François. « Het leek ons niet meer dan logisch dat wij voortaan met deze ploeg in zee zouden gaan. Langs deze weg willen wij  het Colson Racing hartelijk bedanken voor de goede ogenblikken die wij samen mochten beleven, voor zijn toewijding en de prima arbeid. Als wij de paddock betreden, gaan wij met evenveel plezier bij hen langsgaan!»  Ah, dat is nu éénmaal eigen aan de goede sfeer van de VW Fun Cup !

Kronos Events Press



Dit artikel werd gepubliceerd door de redactie in VW Fun Cup op maandag 15 februari 2016.
  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons