van der Horst

McDonald’s wordt main sponsor van de Fun Cup powered by Hankook

McDonald's voortaan te zien op de koplampen van de Fun Cup
McDonald's voortaan te zien op de koplampen van de Fun Cup
De Fun Cup powered by Hankook verwelkomt McDonald's als partner voor het seizoen 2023. De beroemde restaurantketen met de gele M wordt hoofdsponsor en zal onder meer zijn logo etaleren op de koplampen van alle auto's die deelnemen aan de zeven evenementen van het kampioenschap, waaronder de 25ste editie van de Hankook 25 Hours.
Na een bestaan van meer dan 25 jaar heeft de Fun Cup powered by Hankook niets van de aantrekkingskracht verloren die voor het succes hebben gezorgd. Dat geldt voor de teams en de rijders, die in groten getale worden verwacht voor het seizoen 2023 dat op 25 en 26 maart in Mettet van start gaat, maar ook voor de partners.
 
Naast bandenfabrikant Hankook, titelsponsor van de Fun Cup powered by Hankook, is ook restaurantketen McDonald's voor het hele seizoen aan de discipline verbonden door hoofdsponsor te worden. Concreet betekent dat dat de zichtbaarheid van McDonald's zeer sterk zal worden versterkt, onder meer omdat de beroemde gele M in de twee cirkels van de koplampen van alle aan het kampioenschap deelnemende racekevers zal worden afgebeeld.
 
“We zijn erg blij dat McDonald's hoofdsponsor wordt van de Fun Cup powered by Hankook”, zeggen Marc-Olivier Van Oppens en François Bouillon, franchisenemers van McDonald's. “De Fun Cup is duidelijk een van de mooiste autosportkampioenschappen van België. Het is geschikt voor alle soorten rijders: echte amateurs, voor wie competitie een hobby is, maar ook jongeren die de kneepjes van het vak willen leren. Het niveau aan het stuur is dus zeer hoog, maar tegelijkertijd heeft het kampioenschap zijn ludieke kant behouden, waar het plezier gedeeld met vrienden een van de sleutels is. Dat gedeelde plezier wordt ook beleefd dankzij de Biplaces, die uniek zijn in hun soort en die het mogelijk maken om een circuitdoop – en de sensaties die daarmee gepaard gaan – mee te maken tijdens de race. Om al die redenen is de Fun Cup powered by Hankook een geweldig marketinginstrument en ons logo, ideaal geplaatst op de koplampen van alle auto's, zal niet onopgemerkt blijven!”
 
Dat McDonald's in 2023 hoofdsponsor wordt, is geen toeval. “Het pronkstuk van het seizoen, de 25 Hours, viert van 14 tot 16 juli zijn 25ste editie”, herinneren Marc-Olivier en François ons eraan. “Als we onze samenwerking met Kronos Events hebben uitgebreid tot het hele seizoen, is dat juist omdat we de afgelopen jaren al partners waren in de Hankook 25 Hours en we daar erg blij mee waren. We hebben gezien dat het evenement ideaal is om een groot publiek te bereiken, maar ook om ons personeel, onze klanten, onze leveranciers en onze verschillende partners uit te nodigen... We zullen dus een grote operatie plannen voor het hoogtepunt van het seizoen in 2023, terwijl we ook aanwezig zullen zijn bij de zes andere races.”
 
Het nieuwe logo van de Fun Cup powered by Hankook
Het nieuwe logo van de Fun Cup powered by Hankook
Voor Kronos Events, organisator en promotor van de Fun Cup powered by Hankook, is deze nieuwe samenwerking opnieuw een bewijs van de goede gezondheid van de discipline. “Het is een eer om zo'n emblematische partner als McDonald's te hebben”, zegt Marc Van Dalen, CEO van Kronos Events. “Niet alleen is deze restaurantketen aanwezig over de hele wereld en natuurlijk in de vier hoeken van België, maar McDonald's deelt ook veel waarden met de Fun Cup: familie, gezelligheid, plezier en zelfs ‘Seriously Fun’, om onze slogan te gebruiken, die ook aanwezig is in ons nieuwe logo dat we vandaag onthullen. Bedankt dus en welkom aan McDonald's in ons kampioenschap. We kijken uit naar de eerste race van het seizoen in Mettet!”

Kronos Fun Cup pressDit artikel werd gepubliceerd door de redactie in Fun Cup op vrijdag 10 maart 2023.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2023 Autosport.be - Contacteer ons