van der Horst

MDK Motorsport niet naar 24 Hours of Zolder

MDK Racing - Norma M20FC
MDK Racing - Norma M20FC
MDK Motorsport, het nieuwe team dat tijdens de Zolder Superprix zijn eerste podiumplaats behaalde in het Belcar Endurance Championship, staat niet aan de start van de komende editie van de 24 Hours of Zolder. Het team acht zich op organisatorisch vlak nog niet klaar voor een uitdaging van dat kaliber.
MDK Racing - Norma M20FC
MDK Racing - Norma M20FC
Het West-Vlaamse team kocht afgelopen winter de Norma M20FC van Deldiche Racing over en bracht de Franse prototype aan de start van het Belcar-kampioenschap, met Thomas en Pierre Vauterin als rijders. Tijdens de openingsmanche in Zolder en de wedstrijd in Spa-Francorchamps viel het duo nog net naast het podium, tijdens de Zolder Superprix was het met een derde plek wel raak. Maar tijdens de 24 Uur van Zolder blijft de Norma dus op stal.

"We zijn nieuw in dit Belcar-kampioenschap en we willen vooral niet op de zaken vooruitlopen", laat teambaas Jürgen Verspeelt weten aan Autosport.be. "Voor een etmaalrace zijn meer mensen vereist dan tijdens eender welke andere Belcar-race, en daar zijn we voorlopig nog niet klaar voor. Alles op zijn tijd!"

Foto's: Marnik Mouchaers  • St. Paul

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons