van der Horst

Mexico: Opnieuw Verstappen in tweede vrije training

Max Verstappen
Max Verstappen
Max Verstappen (Red Bull) heeft ook in de tweede vrije training de snelste tijd neergezet, ditmaal met een ronde in 1:16.720. Maar vlekkeloos verliep de training niet voor de Nederlander, op het einde van de sessie verloor zijn motor kracht en moest hij de wagen aan de kant zetten. Daniel Ricciardo reed de tweede tijd in 1:16.873.
Ook nu weer deden de Renault motoren het goed met na de Red Bull’s een derde tijd voor Carlos Sainz en een vijfde chrono voor Nico Hülkenberg. Sebastian Vettel plaatste zijn Ferrari tussen de twee renault’s met een tijd van 1:17.954. Lewis Hamilton (Mercedes) klokte de zevende tijd achter een verrassend sterk presterende Brendon Hartley (Toro Rosso). Kimi Räikkönen en Valtteri Bottas sloten de sessie af met respectievelijk een achtste en negende chrono. Sergio Pérez (Force India) maakte de top tien vol.

Stoffel Vandoorne (McLaren) was voor eenmaal sneller dan zijn teamgenoot Fernando Alonso, de Belg realiseerde de vijftiende chrono terwijl de Spanjaard slechts de negentiende tijd reed.  

Foto: Racing International Photography
 



  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons