van der Horst

Mick Schumacher ook volgend jaar aan de start in de formule 2

Mick Schumacher
Mick Schumacher
Mick Schumacher, zoon van Michael Schumacher, betwist volgend jaar opnieuw het formule 2 seizoen. De Duitser begint aan zijn tweede seizoen in de klasse en komt net als dit jaar aan de start voor het Italiaanse Prema Racing. Debutant Robert Shwartzman wordt zijn teamgenoot.
Mick Schumacher
Mick Schumacher
Schumacher mag gerust bij de favorieten voor de titel gerekend worden volgend jaar, na een degelijk doch pechvol eerste seizoen kan hij buigen op een jaar ervaring en daarnaast komt hij uit voor een van de meest gereputeerde teams in de formule 2. “Het doel is om het kampioenschap te winnen, want dit jaar kon ik, niettegenstaande ik de wagen en het kampioenschap niet kende, al onmiddellijk vooraan meedraaien.” aldus de ambitieuze Duitser, “Ik heb dit seizoen heel veel geleerd zowel wat betreft het besturen van de wagen als het beheren van de bandenslijtage.”

Robert Shwartzman
Robert Shwartzman
Teamgenoot van Schumacher wordt Robert Shwartzman, de huidige formule 3 kampioen. De Rus begint aan zijn eerste seizoen in de formule 2 maar kent het team goed want hij kwam de voorgaande twee jaren uit voor Prema Racing in de formule 3.

Foto's: Georges De Coster & SMP Racing
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Formule 2 op donderdag 28 november 2019.
  • Circuit Zolder

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons