van der Horst

Mis niets van de actie via de Autosport.be Facebook-pagina!

Start 70e 24 Hours of Spa
Start 70e 24 Hours of Spa
De komende weken worden hoogdagen voor de autosport in België. Eerst trapt de 24 Hours of Spa de eerste van twee etmaalraces af in onze contreien. Na de grootste GT-race ter wereld in de Ardennen, opent Circuit Zolder twee weken later de deuren voor diens toprace van het seizoen: de 24 Hours of Zolder, de afspraak waar iedere Belcar-adept naar aftelt. Drie weken nadien verschuift de focus opnieuw naar Spa-Francorchamps voor de Grote Prijs F1 van België. De Autosport.be-lezers zullen uiteraard niks missen van alle actie, maar kunnen ook op onze sociale media terecht voor opmerkelijke info en andere interessante berichten.
  • Prospeed Competition
Vanzelfsprekend kan u de komende weken op Autosport.be vertrouwen voor de verslaggeving rond die drie evenementen - onze medewerkers zijn in de eerste plaats namelijk autosportfans in hart en nieren! Zoals elk jaar is Autosport.be met een sterk team ter plaatse aanwezig en brengen we informatie op onze website, alsook via onze verschillende social media-kanalen. De Autosport.be-Facebook pagina vormt daarin een hoeksteen. Like onze pagina om niets te missen van onze nieuwsberichten, fotoalbums en wedstrijden! Maar... let op dat u de pagina-berichten ook volgt.

Klinkt Chinees? We helpen u een handje. Facebook heeft een eigen algoritme om te bepalen welke berichten u wel of niet te zien krijgt. U kan dat algoritme echter zelf mee sturen, door een kleine aanpassing te maken.

We leggen het uit in drie simpele stappen aan de hand van onderstaande figuur:
  1. Ga naar de Autosport.be-Facebook pagina, die u uiteraard al 'leuk vindt' (toch?!)
  2. Klik op 'Volgend'
  3. Selecteer 'Als eerste bekijken' in de keuzelijst die verschijnt

That's it! Nu zit u op de eerste rij om alle belangrijke informatie over uw favoriete sport te ontvangen!

Autosport.be Facebook-pagina


Foto: Georges De Coster  • Powercars

Copyright 2000-2022 Autosport.be - Contacteer ons