van der Horst

Misano: 19 starters en aanzienlijke Belgische inbreng

Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Komend weekend wordt op Misano de tweede manche van de GT4 European Series verreden. Nadat het seizoen in Imola was geopend met zeventien deelnemers, groeit dat aantal aan met twee eenheden in Misano. Het Belgische Selleslagh Racing Team zal immers twee extra Mercedes AMG GT4 inzetten.
CMR - Toyota Supra GT4
CMR - Toyota Supra GT4
Schenken Gabriele Piana en Bas Schouten BMW een nieuwe overwinning na hun dubbele zege in Imola? Niets is minder zeker, want de tegenstand is sterk en daarmee kijken we vooral naar CMR, dat twee nieuwe Toyota Supra’s inschrijft. Op ieder van beide Supra’s vinden we een Belg terug, met Stéphane Lémeret op wagen #8 en Antoine Potty op de #66. Lémeret behaalde al een podiumplaats in Imola en toonde aan dat de wagen rijp is voor de zege.

Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Nadat SRT-Selleslagh Racing Team het seizoen was gestart met een wagen in de Pro Am-klasse voor Wim Spinoy en Kay Van Berlo, zakt het team af naar Misano met twee extra wagens die beiden uitkomen in de Am-klasse. Met als rijders Jean-Luc Behets en Johan Vannerum behoort de Mercedes AMG #32 tot de favorieten voor de zege in zijn klasse, gezien de ervaring die beide rijders verleden jaar opdeden in de serie. Op de wagen #31 vinden we enkel Bob Herber als rijder terug.

Foto's: GT4 European Series
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op dinsdag 4 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Misano.
  • Dreamdrive

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons