van der Horst

Misano: 29 starters voor derde manche van de Sprint Cup

Team WRT - Audi R8 LMS GT3 Evo
Team WRT - Audi R8 LMS GT3 Evo
Volgend weekend vindt op het circuit van Misano de derde manche van de GT World Challenge Europe Sprint Cup plaats. Op de inschrijvingslijst prijken 29 wagens. Porsche verdubbelt zijn effectieven met de aanwezigheid van een tweede 911 GT3 R ingezet door Allied Racing voor Julien Apothéloz en Klaus Bachler.
CMR - Bentley Continental GT3
CMR - Bentley Continental GT3
Van Belgische zijde is Team WRT aanwezig met drie wagens, Charles Weerts en Dries Vanthoor besturen de Audi R8 LMS GT3 Evo #32, de twee overige bolide komen in handen van Benjamin Goethe/Kelvin van der Linde en Frank Bird/Ryuichiro Tomita. Frédéric Vervisch deelt het stuur van de Saintéloc Racing Audi #26 met Aurelien Panis. Adrien De Leener doet het dan weer met Christian Engelhart op de Porsche 911 GT3 R van Dinamic Motorsport. Ulysse De Pauw mikt samen met Pierre-Alexandre Jean op een nieuw mooi resultaat met de CMR Bentley Continental GT3. Louis Machiels komt met de AF Corse Ferrari 488 GT3, die hij deelt met Andrea Bertolini, uit in de Pro-Am klasse.

De eerste race over één uur vindt plaats op zaterdag 3 juli om 15u00, de tweede race gaat door op zondag om 14u00.

Foto's: Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in GT World Challenge Europe Sprint op woensdag 30 juni 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Misano.
  • STX Motorhomes

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons