van der Horst

Misano: Derde manche GT4 European Series zonder Jamie Vandenbalck en Sven van Laere

Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
Selleslagh Racing Team - Mercedes-AMG GT4
Dit weekend vindt in Misano de derde manche van de GT4 European Series plaats en net als in Zolder en Brands Hatch kan men rekenen op meer dan veertig deelnemende wagens. Van Belgische zijde tekent Selleslagh Racing Team weer present met drie Mercedes AMG GT4, maar daarnaast ontbreken dan weer Jamie Vandenbalck en Sven van Laere op de deelnemerslijst.
  • Dreamdrive
Jamie Jason Vandenbalck
Jamie Jason Vandenbalck
Niettegenstaande de BMW M4 van het Franse team nog niet op punt stond, wist Jamie Vandenbalck na twee wedstrijden toch de leiding te pakken in de stand voor het Belgische GT4-kampioenschap en onze snelle landgenoot is dan ook voor de resterende manches van het Belgische GT4-kampioenschap op zoek naar een nieuw team zodat hij zijn leidersplaats kan verdedigen.

Sven Van Laere
Sven Van Laere
Sven van Laere is dan weer niet beschikbaar dit weekend en Liesette Braams zal de Racing by Equipe Verschuur McLaren 570S GT4 alleen besturen. Selleslagh Racing Team Mercedes maakt Bob Herber zijn opwachting, hij zal Bas Schouten vervoegen op de Mercedes #31.

Foto's: Niels Vaeck
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op vrijdag 22 juni 2018 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Misano.
  • LTF

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons