van der Horst

Misano: Derde zege in Am-klasse voor Selleslagh Racing Team

Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Romain Monti en Alex Lambertz wonnen met de Bullitt Racing Mercedes AMG GT4 de eerste race voor de GT4 European Series op het circuit van Misano. Selleslagh Racing Team behaalde een derde zege in de Am-klasse met het duo Jean-Luc Behets/Johan Vannerum.
CMR - Alpine A110 GT4
CMR - Alpine A110 GT4
De andere Belgen kenden verder minder geluk, zo verloor Stéphane Lémeret (CMR Alpine) de leiding van de race door een leeglopende band, hij eindigde uiteindelijk nog als tiende. Leider in het puntenklassement Benjamin Lessennes (Equipe Verschuur McLaren) zag zijn teamgenoot de wagen met pech in de pits parkeren. Ook het duo Dumarey/Glorieux (Selleslagh Racing Team Mercedes AMG GT4) bereikte de eindmeet niet. Jamie Vandenbalck loodste de Street Art Racing Aston Martin die hij deelt met Darras als zestiende over de lijn.

Bullitt Racing - Mercedes AMG GT4
Bullitt Racing - Mercedes AMG GT4
Nadat de beide KTM’s die op kop reden een penalty kregen voor niet aanhouden van de snelheid bij de startprocedure en de pech van Lémeret en de Ekris BMW #8 kwam de Bullitt Racing Mercedes-AMG GT4 van Romain Monti en Alex Lambertz aan de leiding. Zij wonnen de race voor de RN Vision STS BMW M4 van Zug/Piana en de MDM Motorsport BMW M4 van Knap/Udell.

Foto's: GT4 European Series
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zondag 30 juni 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Misano.
  • Heinz Performance

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons