van der Horst

Misano: Dubbel podium voor SRT-Selleslagh Racing

Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
Selleslagh Racing Team - Mercedes AMG GT4
In de eertse race voor de GT4 European Series te Misano behaalde het SRT-Selleslagh Racing team de zege in de Am klasse met Bob Herber, die achtste algemeen werd. De Mercedes van het duo Jean-Luc Behets/Johan Vannerum pakte brons in de Am klasse. Wim Spinoy/Kay Van Berlo op de de derde Mercedes, die uitkwam in Pro-Am werd tiende algemeen en vierde in de klasse. Er zat meer in voor van Berlo en Spinoy zonder een contact van deze laatste met een BMW. De algemene zege ging naar de NM Racing Team Mercedes AMG GT4 van Lluc Ibanez en Xavier Lloveras.
NM Racing Team - Mercedes AMG GT4
NM Racing Team - Mercedes AMG GT4
De AGS Events Aston Martin Vantage AMR GT4 van Nouet/Hasse Clot domineerde nochtans gedurende het grootste gedeelte van de wedstrijd tot de wagen met technische problemen uitviel. De NM Racing Team Mercedes AMG GT4 nam de koppositie over en wist die te behouden tot aan de finish. Bas Schouten en Gabriele Piana (RN Vision STS Racing Team BMW M4), die in Imola noch beide races wonnen eindigden nu op de tweede plaats voor de Allied Racing Porsche 718 Cayman GT4 CS MR van Møller-Madsen/Viebahn, die winnaar werden in de Pro-Am klasse. Pech voor beide CMR Toyota’s, die alle twee de strijd moesten staken waardoor Stéphane Lémeret en Anthoine Potty niet to scoren kwamen.

Foto's: SRT-Selleslagh Racing Team & GT4 European Series
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zaterdag 8 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Misano.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons