van der Horst

Misano: Nieuwe klassewinst voor Herber en SRT-Selleslagh Racing

Bob Herber - SRT Selleslagh Racing
Bob Herber - SRT Selleslagh Racing
Net als in de eerste race won Bob Herber in zijn Mercedes AMG van het SRT-Selleslagh Racing team de Am klasse bij het tweede treffen te Misano voor de GT4 European Series. Bovendien eindigde hij negende algemeen. Jean-Luc Behets en Johan Vannerum eindigden zesde in de klasse. Wim Spinoy en Kay Van Berlo, die uitkomen in de Pro-Am klasse kenden minder geluk nadat hun Mercedes door technische problemen tot opgave gedwongen werd.
AGS Events - Aston Martin Vantage AMR GT4
AGS Events - Aston Martin Vantage AMR GT4
De AGS Events Aston Martin Vantage AMR GT4 van Valentin Hasse-Clot en Theo Nouet, die gisteren de zege nog ontglipte na technische problemen, nam revanche en won de race op zondag op overtuigende wijze. Een mooie tweede plaats was er voor de V8 Racing Chevrolet van Thijmen Nabuurs en Jop Rappange. Bas Schouten en Gabriele Piana (RN Vision STS Racing Team BMW M4) eindigden opnieuw op het podium met een derde plaats. Anthoine Potty (CMR Toyota Supra) kende zijn beste race tot nu toe met een zesde plaats algemeen, teamgenoot Stéphane Lémeret kwam niet verder dan de dertiende plaats.

Foto: GT4 European Series
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op zondag 9 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Misano.
  • Prospeed Competition

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons