van der Horst

Misano: Nieuwe zege voor Spinelli en Weering - Van der Horst opnieuw primus in LC Cup

Podium 2022 Lamborghini Super Trofeo Misano Race 2
Podium 2022 Lamborghini Super Trofeo Misano Race 2
Na de zege van Max Weering en Loris Spinelli (Bonaldi Motorsport) gisteravond kon het duo vanochtend dat feit herhalen in de tweede wedstrijd. Een late safety car zorgde voor een korte sprint naar de finish op tien minuten van het einde. Daarin moest leider Stéphane Tribaudini uiteindelijk de duimen leggen voor niet alleen Spinelli maar ook onze landgenoot Amaury Bonduel (BDR Competition by Group PROM Racing Team).
  • Dreamdrive
Gerard van der Horst - Van der Horst Motorsport
Gerard van der Horst - Van der Horst Motorsport
Bonduel pakte daardoor dus, net als gisteren, opnieuw de tweede podiumstek. Hij had zelfs zicht op de zege toen hij bij de herstart Spinelli kon aanvallen maar de Italiaan hield de deur dicht. Bonduel kon dus zoals gezegd wel in zijn spoor nog voorbij Tribaudini. De incidentrijke wedstrijd, die ook al bij de start werd ontsierd door een crash, werd zelfs op enkele minuten van het einde beëindigd door middel van de rode vlag nadat opnieuw vier wagens in de problemen waren gekomen.

Gerard Van der Horst kende een perfect weekend met twee zeges in de LC Cup en komt zo op drie stuks in totaal dit seizoen. De Nederlander verstevigt daarmee zijn leidersplaats in het kampioenschap.

Foto's: Lamborghini Super Trofeo - Racingpixels - Nico MombaertsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Lamborghini Super Trofeo op zondag 3 juli 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Misano.
  • Skylimit Events

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons