van der Horst

Misano: Podium voor Antoine Potty in race 2

Start race 2 GT4 European Series @ Misano
Start race 2 GT4 European Series @ Misano
In Misano had zondag de tweede race voor de GT4 European Series plaats. Enzo Joulié en Lluc Ibañez wonnen met hun NM Racing Team Mercedes-AMG. Maar ook de Belgen scoorden goed. Antoine Potty (CMR Toyota GR Supra GT4) eindigde samen met de Fransman Romain Monti op de derde plaats algemeen, tevens ook de derde in de Silver Cup. Kenny Herremans en Dante Rappange startten met hun Camaro van op de pole in de Pro-Am klasse maar kregen een succespenalty van 10 seconden. Zij finishten nog vijfde in hun klasse, maar na een straf voor Jim Pla werd dat uiteindelijk nog een vierde plaats.
  • St. Paul
Tweede algemeen was de Allied Racing Porsche Cayman GT4 van Wiskirchen/Hartvig. In de Pro-Am klasse kregen we een eerste zege voor Alpine met de A110 GT4 van Code Racing Development bestuurd door Loïc Villiger en Antoine Leclerc. Zij werden vijfde algemeen. Kenny Herremans en Dante Rappange werden twaalfde algemeen en vierde in hun klasse. Benjamin en Mauro Ricci (AKKA ASP Mercedes-AMG) wonnen de Am klasse na een straf voor de Porsche van Andrey Solukovtsev en Mikhail Loboda. Alexandre Papadopulos en Luca Bosco kwamen met hun Selleslagh Racing team Mercedes-AMG als achttiende over de finishlijn, hun teamgenoten Jean-Luc Behets en Johan Vannerum werden negentwintigste en zevende in de Am klasse.

Foto: GT4 European Series
 



Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in FIA GT4 op maandag 4 juli 2022 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Misano.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons