van der Horst

Misano: Spinelli zet Van der Horst Motorsport Lamborghini op voorste startlijn

De Van der Horst Lamborghini (rechts) start van op de eerste startlijn
De Van der Horst Lamborghini (rechts) start van op de eerste startlijn
Loris Spinelli toonde zijn snelheid op het circuit van Misano door in de kwalificatie de Van der Horst Motorsport Lamborghini Super Trofeo naar de voorste startlijn te loodsen met een tweede tijd. Spinelli wist in de race de tweede plaats vast te houden en gaf zo laat mogelijk het stuur door aan Gerard van der Horst. Als Am rijder kon hij echter niet op tegen een aanstormende meute Pro rijders en de Nederlander verloor enkele plaatsen maar wist wel de zilveren plak in de Pro-Am klasse binnen te halen.
Het Belgische Boutsen Ginion Racing finishte voor de tweede maal in twee races op de derde plaats in de Am klasse. Winnaar algemeen werd de Brit Dean Stoneman (Bonaldi Motorsport). Hij ging in de finale fase van de wedstrijd voorbij Andrzej Lewandowski (VS Racing). Raul Guzman en Miloš Pavlović (Target Racing) claimden de derde plaats.

Foto: Lamborghini Super Trofeo
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op dinsdag 11 augustus 2020 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Misano.
  • VR Racing

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons