van der Horst

Monaco: Geen punten voor de Belgen in race 2

Ugo de Wilde - JD Motorsport
Ugo de Wilde - JD Motorsport
In een weinig beklijvende tweede race voor de Formule Renault Eurocup lagen de eindposities al vast van bij de start. Inhalen was zo goed onmogelijk en onze beide landgenoten Ugo de Wilde (JD Motorsport) en Amaury Cordeel (MP Motorsport) die pas van op de zesde lijn aan de wedstrijd begonnen, kwamen dan ook niet verder dan de twaalfde en dertiende positie. Geen punten voor onze landgenoten dus, de enige voldoening was dat zij de race uitreden zonder brokken te maken.
  • VR Racing
Victor Martins - MP Motorspor
Victor Martins - MP Motorspor
Alexander Smolyar (R-ace GP) vertrok van op de pole en kwam ook als eerste over de finishlijn. Victor Martins (MP Motorsport) en João Vieira (JD Motorsport) die achter hem startten palden de overige podiumplaatsen in. R-ace GP rijders Caio Collet en Oscar Piastri maakten de top vijf vol. Victor Martins voert de puntenstand aan met 89 eenheden, drie meer dan Smolyar. De Wilde zakt af naar de zevende plaats met 45 punten.

Foto's: Racing International Photography
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 26 mei 2019 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Grote Prijs van Monaco.
  • Powerkit.shop

Copyright 2000-2019 Autosport.be - Contacteer ons