van der Horst

Monza: Frédéric Vervisch opnieuw aan de start in McLaren van Boutsen-Ginion

1000km Nürburgring: De race in beeld gebracht
Volgend weekend wordt het seizoen 2014 van de Blancpain Endurance Series in Monza op gang geschoten en net als vorig jaar, tekent Frédéric Vervisch opnieuw present bij het Belgische Boutsen-Ginion team van Olivier Lainé. Dit seizoen deelt de Kortrijkzaan de #15 McLaren MP4-12C GT3 met Karim Ojjeh en de negentienjarige debutant Olivier Grotz uit Luxemburg.
  • Skylimit Events
Boutsen Ginion Racing - McLaren MP4-12C GT3
Boutsen Ginion Racing - McLaren MP4-12C GT3
Frédéric Vervisch toont zich verheugd om bij de seizoensopener van de Blancpain Endurance Series 2014 aan de start te staan. "Ik ben blij dat ik toch nog een zitje gevonden heb en wil het team hiervoor bedanken. Ik ga er het beste van maken en mijn teamgenoten zoveel mogelijk helpen waar ik kan. Het doel is uiteraard ook om de wagen dit weekend in Monza aan de finish te krijgen."


Vervisch, die vorig jaar nog een auto deelde met Koen Wauters en David Dermont, liet zich vooral tijdens de BES-wedstrijden in Paul Ricard en op de Nürburging positief opmerken door erg competitieve rondetijden te draaien in de McLaren. Voorheen was hij ook al actief in de Superleague Formula en won hij de Duitse Formule 3-titel.

Foto's: Arne SimonsDit artikel werd gepubliceerd door Arne Simons in Blancpain GT Endurance op dinsdag 8 april 2014 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Monza.
  • Hamofa Performance

Copyright 2000-2024 Autosport.be - Contacteer ons