Monza: Cecotto verliest race in de pitlane. Tweede podium op rij voor Van der Horst.

Breukers-Jefferies - Lamborghini Super Trofeo
Nadat de Nederlander Breukers met zijn co Jefferies de eerste race voor hun rekening namen na vanop de pole vertrokken te zijn, was het nu de beurt aan Jonathan Cecotto om tijdens de tweede race van het weekend te starten op de beste positie. Maar het waren uiteindelijk Spinelli en Grenier die met de grootste eer gingen lopen voor de winnaars van de eerste race en dit na een slechte pitstop van Cecotto junior. Voor Gerard Van der Horst was er een tweede podium van het weekend in de Lamborghini Cup Klasse.
Niels Lagrange-Pieter Vanneste - Lamborghini Super Trofeo
Cecotto trok de meute op gang voor Luca Rettenbacher en de winnaar van de eerste race Axcil Jefferies (samen met de Nederlander Breukers). Van Belgische zijde mocht ditmaal Pieter Vanneste de start nemen in de buik van het peloton van op een 18de plaats. De West-Vlaming kon een plaats opschuiven en met een vierde plaats in de Pro-Am kon een eerste podium worden geviseerd. Maar Vanneste maakte een foutje en stond met zijn achterwerk geparkeerd tegen de vangrail. Hij kon zijn weg verder zetten, maar het kalf was verdronken. Hij zakte naar de 27ste plaats en na de verplichte pitstop kon Niels Lagrange de wagen nog in 19de positie over de meet loodsen.
Josephsohn-Malagamuwa - Lamborghini Super Trofeo

Voor de zege in de Lamborghini Cup was er ditmaal geen kruid gewassen tegen Vossos nadat Dalintha Malagamuwa uit Sri Lanka de eerste race won. Deze levende legende is wereldberoemd in Sri Lanka en heeft veel ervaring in de autosport, hij was met 1500 genodigden uit Sri Lanka afgezakt en was dan ook de vedette van het weekend in Monza. Hij werd bijgestaan door Josephsohn en werd tweede in de Cup
Gerard Van der Horst - Lamborghini Super Trofeo
tijdens de tweede race. Gerard Van der Horst werd opnieuw derde na een regelmatige race en dit voor ploegmaat William van Deyzen.

Voor de algmene zege was er een mooi duel tussen Cecotto en Rettenbacher, maar deze laatste ging zwaar van de baan. De Venezolaan kwam als leider binnen tijdens de pitstop, maar ploegmaat Postiglione raakte moeilijk op gang en er gingen kostbare seconden verloren in de pitlane. Hierdoor