van der Horst

Monza: Podiumplaats voor Max Defourny

Max Defourny - R-Ace GP
Max Defourny - R-Ace GP
Max Defourny (R-Ace GP) is in Monza derde geworden in de tweede race voor de Formule Renault Eurocup. De race werd gewonnen door Will Palmer (R-ace GP), de tweede plaats was voor Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing).
  • Circuit Zolder DTM
Podium race 2 Monza
Podium race 2 Monza
Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) had zich de pole toegeëigend maar bij de start was Will Palmer, tweede op de grid, beter weg en nam deze de leiding van de race over. Een tussenkomst van de safety car na een aanrijding tussen Chaves (AVF) en Peroni (Fortec) zorgde voor een lange neutralisatie waarna Palmer zich niet al teveel zorgen hoefde te maken en gemakkelijk de zege binnenhaalde. Dit temeer omdat Aubry en Robert Shwartzman (R-ace GP), die achter hem reden, mekaar buiten spel zetten na een aanrijding. Max Defourny was als vierde gestart maar moest in de race Sacha Fenestraz voor laten gaan, maar nadat Aubry en Shwartzman weg vielen schoof onze landgenoot op naar de derde plaats.
 
Foto's: Racing International Photography & Formule Renault Eurocup
 Schrijf u in voor de Autosport.be nieuwsbrief!

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Circuit Internationaal op zondag 23 april 2017 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Monza.
  • Powercars

Copyright 2000-2020 Autosport.be - Contacteer ons