Monza: Boutsen Ginion Racing viermaal op het podium

Boutsen Ginion Racing - Lamborghini Huracan Super Trofeo
Met bijna dertig wagens aan de start kende de Lamborghini Super Trofeo in Monza een uitstekende start van het seizoen. Boutsen Ginion Racing was goed op dreef en plaatste zijn beide wagens telkens op het klassepodium in de twee races. Claude-Yves Gosselin en Renaud Kuppens (#4) wonnen de Am Cup in de eerste race en eindigden als derde in hun klasse in de tweede race. Daniel Waszczinski en Pierre Feligioni (#12) zegevierden in de LC Cup op zaterdag en finishten een dag later als tweede in de LC Cup.
Max Weering - Johan Kraan Motorsports
In de eerste zege ging de algemene zege naar Max Weering (Johan Kraan Motorsports), hij haalde het voor Maxime teamgenoten Oosten en Milan Teekens. Sebastian Balthasar en Noah Watt (Leipert Motorsport) pakten de laatste podiumplaats. In die eerste race werden verschillende wagens het slachtoffer van een klapband waarop de organisatie besloot om een verplichte bandenwissel in te voeren voor race 2. Die wedstrijd werd gewonnen door Alberto di Folco (Imperiale Racing) terwijl Sebastian Balthasar en Noah Watt opnieuw als tweede over de finish kwamen. Glenn van Berlo/Raúl Guzmán eindigden als derde voor Max Weering.

Foto's: Boutsen Ginion Racing & Lamborghini Super Trofeo

Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Lamborghini Super Trofeo op maandag 19 april 2021 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Monza.